Tjänster

Lär känna oss

Se våra referenser

Har du några frågor?

Se sidan Kontakta oss

Bästa lösningarna för antika egendomar

En bra hantverkare kan göra underverk med ett fönster eller dörr som uppenbarligen är i dåligt skick. Våra hantverkare restaurerar och ersätter skickligt skadade eller slitna komponenter och sätter värde på äktheten och den historiska känslan av resultatet. Vi har förmodligen den största kapaciteten i regionen vilket ger oss möjlighet att genomföra stora projekt med rimliga budgetar samtidigt som vi möter överenskomna deadlines. Vi ger tekniskt och allmänt stöd till designers och, vid behov, utformar vi lösningarna själva.
 • Restaurering av fönster och dörrar

  Vi återställer det ursprungliga utseendet på fönster och dörrar, tar bort skador på träet och ersätter skadade eller slitna delar. Vi använder traditionella ytbehandlingar för trä såsom linfröolja, vilket förbättrar träfibret eller marmoreringen. Vi använder traditionellt kitt för att täta fönsterrutor till ramar.

 • Tillverkning av trädörrar och fönster

  Det är inte alltid möjligt att helt återställa fönster och dörrar. I sådana fall ersätter vi dem med snygga nya lösningar som kännetecknar den period de urprungligen kommer från. Vid behov använder vi även traditionella ytbehandlingar i tillverkningsprocessen för att bevara det övergripande historiska utseendet på hela exteriören och interiören.

 • Design och tillverkning av fönster och dörrar

  Förutom fönster och dörrar designar och anpassar vi även andra antika öppningar i trä. Dessa omfattar till exempel luckor, skiljeväggar, trägallerier etc.

 • Restaurering av metallkomponenter i fönster och dörrar

  Restaurering, och vid behov byte, av metallkomponenter i dörrar och fönster, inklusive smidda komponenter. Dolda detaljer och skruvar ersätts med rostfria alternativ för att förhindra korrosion.